De liefde voor kaarsen die ik geërfd heb van mijn grootmoeder, maar dan in een 21e-eeuws jasje.

Hallo!

Ik ben Melissa,

Ik ben een heel creatief iemand, altijd graag bezig, maar vooral een échte kaarsenmadam!

Die liefde voor kaarsen heb ik niet zomaar… nee, dat heb ik meegekregen van mijn allerliefste bomma.

Als kind vond ik het altijd heerlijk om bij haar en mijn bompa te gaan logeren. Ze maakte het altijd zo gezellig, met tientallen kaarsjes doorheen de woonkamer. Een gelegenheid was niet nodig. Gewoon gezelligheid, dat was waar het om draaide.

Even fast-forward naar eind 2018… We leven in een wereld waar duurzaamheid en ecologie een belangrijk deel zijn geworden van het leven. Maar ja… kaarsen… die zijn niet echt gezond, toch? Zeker de klassieke paraffine kaarsen zijn een bron van (op zijn minst gezegd) niet zo gezonde stoffen.

En net op dat vlak wil ik een verschil maken!

Ik wil graag diezelfde gezelligheid van bij mijn bomma bij iedereen in de woonkamer brengen, maar dan op een manier die in deze tijden te verantwoorden is. Op een ecologische en duurzame manier, door gebruik te maken van enkel plantaardige grondstoffen. Ik ga op zoek naar enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en die niet getest zijn op dieren.

Op die manier kunnen we “best of both worlds” hebben : gezelligheid, maar op een manier die lief is voor mens en milieu.