Een origineel cadeau voor elk sterrenbeeld

Bij Mel'tz vind je handgemaakte geurkaarsen, speciaal ontworpen en samengesteld voor elk sterrenbeeld. De perfecte manier om iemand anders (of jezelf) te verwennen met een uniek cadeau dat aansluit bij de energie en persoonlijkheid van haar of zijn sterrenbeeld.

Omdat elk sterrenbeeld zijn eigen kenmerken, emoties en energie heeft, weerspiegelt elke geurkaars van onze Zodiac-collectie de essentie van elk sterrenbeeld. Van de avontuurlijke Ram tot de intuïtieve Vissen, we hebben voor elk sterrenbeeld een passende geurkaars.

Cadeau voor een Ram 

Wie een cadeau zoekt om de vastberaden en moedige Ram blij te maken, is aan het juiste adres! Deze kaars met edelstenen zorgt voor meer zelfvertrwouen en werkt tegelijkertijd rustgevend.

De zodiac-facts:

 • wie geboren is vanaf  21 maart t/m 20 april is een Ram, dat staat buiten kijf
 • de edelstenen verwerkt in deze geurkaars zijn carneool en jaspis. Deze stenen dragen bij tot het nemen van actie, het overwinnen van obstakels en brengen tegelijkertijd rust.

Klinkt als iets wat jouw Ram nodig heeft?

Cadeau voor een Stier 

Op zoek naar een origineel geschenk voor de aardse Stier? Stieren zijn vaak vastberaden, standvastig en genieten van de aardsheid der dingen. Een zodiac-kaars als geschenk zal hen des te meer verrassen.

De zodiac-facts:

 • Stieren zien het levenslicht van  21 april t/m 21 mei
 • de edestenen witte agaat en rozenkwarts staan symbool voor liefde en harmonie, en stimuleren oprechtheid en tolerantie.

Verras die geliefde Stier met een geurkaars.

Cadeau voor sterrenbeeld Tweelingen 

Tweelingen zijn vaak veelzijdig en intellectueel nieuwsgierig. Het kan zijn dat ze hierdoor de drang hebben om nieuwe ervaringen op te doen. Een geurkaars met edelstenen op hun lijf geschreven, kan dus best een leuk cadeau zijn!

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Tweelingen is eigen aan mensen geboren 22 mei t/m 21 juni
 • de edelstenen tijgeroog en beryl brengen vertrouwen en moed. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat Tweelingen doelbewuster gaan handelen.

Koop jouw geurkaars voor Tweelingen in de webshop.

Cadeau voor een Kreeft 

Kreeften staan vaak gekend om hun emotionele aard en gevoeligheid. Daar bovenop hebben ze een sterke intuïtie en zijn ze bijzonder loyaal. Ontroer jouw favoriete Kreeft met een unieke edelsteenkaars.

De zodiac-facts:

 • een Kreeft is geboren vanaf  22 juni t/m 23 juli 
 • de edelstenen verwerkt in deze kaars zijn aventurijn die zorgt voor levenslust en blijdschap; en maansteen die intuïtie stimuleert en zorgt voor emotionele balans.

Verras jouw Kreeft met deze geurkaars.

Cadeau voor een Leeuw 

Tref de trotse en moedige leeuw recht in het hart met een edelstenen kaars die op zijn of haar lijf geschreven staat. Een attent gebaar dat zonder twijfelen met liefde zal worden onthaald.

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Leeuw siert mensen geboren van  24 juli t/m 23 augustus
 • de edelsteen bergkristal dient om inspiratie aan te wakkeren terwijl de groene heliotroop helpt het hart te volgen.

Schenk het sterrenbeeld Leeuw een uniek cadeau!

Cadeau voor een Maagd 

De praktisch ingestelde Maagd hecht vaak veel waarde aan gezondheid en welzijn. Een bijpassende kaars is hen daardoor ook op het lijf geschreven. Ontdek welke edelstenen we voor het sterrenbeeld Maagd in petto hebben.

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Maagd is eigen aan mensen geboren vanaf 24 augustus t/m 23 september
 • de jaspis edelsteen werkt ontgiftend en zorgt voor spirituele groei, terwijl de carneool opbeurend werkt en de opname van vitamines en mineralen versterkt

Doe het sterrenbeeld Maagd een passend geschenk cadeau!

Cadeau voor een Weegschaal 

Een origineel cadeau voor een sterrenbeeld Weegschaal? Zoek niet verder. De weegschaal die streeft naar harmonie en balans kan je tot rust brengen met een kaars met edelstenen die exclusief voor dit sterrenbeeld werden gekozen.

De zodiac-facts:

 • een Weegschaal werd geboren van  24 september t/m 23 oktober
 • de mosagaat edelsteen zorgt voor een evenwicht tussen lichaam en geest, terwijl de rode jaspis de creativiteit activeert

Geef jouw Weegschaal een geurkaars met edelstenen cadeau.

Cadeau voor een Schorpioen 

De gepassioneerde schorpioen laat niet snel het achterste van haar of zijn tong zien. Maar 1 ding staat vast: een schorpioen is vastberaden en gedreven.

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Schorpioen is eigen aan mensen geboren vanaf 24 oktober t/m 22 november
 • in deze kaars vind je de topaas edelsteen terug die zorgt voor een versterkt zenuwstelsel en aquamarijn, die welzijn en een goed geheugen bevordert.

Doe jouw favoriete schorpioen een kaars met edelstenen cadeau.

Cadeau voor een Boogschutter 

Een fijn cadeau voor een boogschutter die geboeid is door astrologie is deze zodiac-kaars met edelstenen die aansluiten bij de vrolijke en levendige persoonlijkheid van de boogschutter.

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Boogschutter is eigen aan mensen geboren vanaf 23 november t/m 22 december
 • beide edelstenen (blauwe chalcedoon en sodaliet) zorgen voor de nodige geestelijke flexibiliteit, kracht en zelfvertrouwen.

Bestel deze zodiac-kaars in de webshop.

Cadeau voor een Steenbok 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een Steenbok? Dan helpen we jou bij Mel'tz aardig op weg.

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Steenbok is eigen aan mensen geboren vanaf 22 december t/m 20 januari
 • de edelstenen die passend zijn voor een Steenbok werden meteen verwerkt in deze geurkaars: zwarte onyx, roze chalcedoon

Bekijk deze zodiac-kaars in de webshop.

Cadeau voor een Waterman 

Zoek je een uniek geschenk voor een Waterman? Wat denk je van een kaars doordrenkt met de kracht van edelstenen die perfect resoneren met de energie van de Waterman

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Waterman behoort toe aan mensen geboren van  21 januari t/m 18 februari
 • de edelstenen zijn zorgvuldig gekozen om de typische energie van de Waterman te versterken: Aquamarijn, met zijn rustgevende en verhelderende invloed, en Amazoniet die zorgt voor evenwicht en balans.

Bekijk deze zodiac-kaars in de webshop.

Sterrenbeeld cadeau voor Vissen 

Deze geurkaars met edelstenen is op het lijf geschreven van de intuïtieve Vis die vaak ook bezig is met spiritualiteit. 

De zodiac-facts:

 • het sterrenbeeld Vissen wordt toegekend aan mensen geboren 19 februari t/m 20 maart
 • de amethist edelsteen helpt de vinnige Vissen tot rust te komen en zorgt voor zelfinzicht. Terwijl de maansteen de vrouwelijke energie versterkt. 

Voeg deze zodiac-kaars toe aan jouw winkelmandje via de webshop.

  

Elke geurkaars is met de hand gegoten en gemaakt van sojawas in plaats van paraffine. De edelstenen zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de karaktereigenschappen van elk sterrenbeeld.

Of je nu op zoek bent naar een warme en rustgevende geur voor de Stier of een verfrissende en energieke geur voor de Waterman, je zult zeker een kaars vinden die bij het sterrenbeeld past.

Ontdek de Zodiac-collectie en navigeer tussen de verschillende sterrenbeelden en ontdek welke kaars het beste bij jouw energie past. Elke kaars wordt gepresenteerd met gedetailleerde informatie over de geur, de brandduur en het ontwerp, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.